Contact     

Ik ben Bart

"Ik Ben Bart" is speciaal voor de ZZP'er en beginnende ondernemer. Met een klein budget help ik u aan uw eigen professionele website.
"No strings attached" - u bent vrij in wat u wilt.

 
Home Ik ben Bart
Bart Jan Botterman

foto bart jan bottermanIK BEN BART heb ik opgericht naast mijn coachingspraktijk Vrijheid Is. Dit omdat coaching en webdesign beide mijn passie en liefde hebben. Mijn naam is Bart Jan Botterman

foto bart jan bottermanIn 1985 heb ik een informatica opleiding gevolgd, een ISI-project. Ik ben toen opgeleid voor het beheren van computersystemen. Na mijn studie heb ik een korte tijd gewerkt als computerprogrammeur Basic Four op een administratieafdeling, hier werd ik ongelukkig. Mijn werk als civiele techneut heb ik daarna weer opgepakt. De computer heb ik in dit werk steeds ten volste kunnen benutten.

Sinds ik mijn eigen bedrijf Vrijheid Is heb ik ook tijd en de mogelijkheden om mijn passie rond de computer uit te breiden. Het programmeren in Joomla, banners maken, met kleuren spelen en mijn creativiteit kan ik weer ten volste laten vloeien. Ik vind dat heerlijk.  

IK BEN BART neemt u stap voor stap mee in het ontwikkelingsproces om tot een op uw lijf geschreven website te komen. De ontwikkeling is zowel op het gebied van uw website als zijnde uw vaardigheden.

Boeiend is dat IK BEN BART en Vrijheid Is mooi samen gaan. Mijn coach- en luistervaardigheden helpen mij en u om samen een product te maken wat geheel bij uw wensen ligt. En op een manier waarop u inzicht en invloed heeft op het ontwikkelingsproces van uw website.

IK BEN BART staat voor:VI_naast_-_480-228

  • bewust te luisteren
  • ondersteuning te verlenen, zowel technisch als vaardigheden
  • de gebruiker op zijn niveau te trainen en te ondersteunen