Contact     

Ik ben Bart

"Ik Ben Bart" is speciaal voor de ZZP'er en beginnende ondernemer. Met een klein budget help ik u aan uw eigen professionele website.
"No strings attached" - u bent vrij in wat u wilt.

 

Ik Ben Blog

Google Maps informatie ballon uitschakelen

Geplaatst door Bart Jan Botterman
Bart Jan Botterman
Administrator has not set their biography yet
Gebruiker is momenteel offline
op dinsdag, 02 juli 2013 in website

Je hebt een mooie contactpagina, voegt hier een google maps kaartje in en daar staat dan standaard die grote ballon in. Je houdt gelijk geen kaartje meer over. Hierbij de simpele oplossing.

 

maps-google-ballon

De code om dit kaartje op je website in te voegen krijg je door eerst de locatie te bepalen in google maps. Daarna klik je op share en pas je eventueel de variabele aan.

maps-google-ballon2

Wanneer je de code hebt gekopieerd en ingevoegd hebt op je website krijg je de afbeelding als hierboven weergeven. Heel veel ballon en weinig kaartje.

Informatie ballon uitschakelen.

Nu kun je op een eenvoudige wijze deze ballon uitschakelen.
Deze ballon wordt opgeroepen door de code "&Iwloc=A", verwijder simpelweg gewoon de A

Wanneer jouw gekopieerde code niet dit stuk tekst heeft, dan voeg je de code "&Iwloc=" toe. Zie het code voorbeeld hieronder.


<iframe width="425" height="350" frameborder="0" scrolling="no" marginheight="0" marginwidth="0" src="https://maps.google.nl/maps?f=q&amp;source=s_q&amp;hl=nl&amp;geocode=&amp;q=vrijheid+is&amp;aq=&amp;sll=51.615885,4.845657&amp;sspn=0.183974,0.308647&amp;t=m&amp;ie=UTF8&amp;hq=vrijheid+is&amp;hnear=&amp;z=11&amp;iwloc=A&amp;output=embed"></iframe>

0 stemmen
Tags: Niet getagged