Contact     

Ik ben Bart

"Ik Ben Bart" is speciaal voor de ZZP'er en beginnende ondernemer. Met een klein budget help ik u aan uw eigen professionele website.
"No strings attached" - u bent vrij in wat u wilt.

 
Home Ondersteuning
Ondersteuning

De meeste content management systemen zijn niet zo eenvoudig als ze zeggen dat ze zijn. Allerlei programeer codes en  lastige handelingen maken het u lastig en kostbaar om uw site up-to-date te houden en ook nog zo dat deze er proffesioneel uit ziet.

Het CMS-systeem van Joomla is gebruiksvriendelijk en u ziet direct de resultaten van uw aanpassingen op uw website. Daarnaast ondersteun ik u om zelf de nodige vaardigheden te kunnen uitvoeren. Deze ondersteuning kan op verschillende wijze worden uitgevoerd.

Er is niks prettigers dan direct en eenvoudig een aanpassing te maken

skype

Persoonlijke ondersteuning

Door middel van Skype en Teamviewer kan ik u op persoonlijke en effectieve wijze ondersteunen. Wanneer u vast loopt of moeilijkheden ondervind dan kan ik direct met u meekijken. Ook u kunt zien welke handelingen verricht worden. Helder, transparant en leerzaam.
Uiteraard is het ook mogelijk om op locatie ondersteuning te verlenen.

 

start-videoVideo-instructies

De video-instructies zijn te gebruiken als naslagwerk voor het uitvoeren van handelingen. Je ziet en hoort wat je kan doen om een bepaalde handeling uit te voeren. Overzichtelijk en ondersteunend.

standaard: een tiental instructies gratis bij de bouw van een website
specifiek: ook op maat gesneden video-instructies kan ik voor u maken

 

Trainingleerdoelen

Indien een grotere groep aan de slag gaat met het CMS-systeem maak ik graag een training op maat om deze groep te trainen.